Onze webshops | Designstore

Onze webshops

Onderstaand vindt u een overzicht van onze webshops. Project Meubilair heeft een 4-tal webshops welke zijn gespecialiseerd op specifieke gebieden. Loods 60: Gebruikt kantoor- en projectmeubilair. Designstore: Designmeubilair voor zowel uw kantoor als bij u thuis. Your Office Chair: Uw online kantoorstoelen specialist. I Work At Home: Gespecialiseerd in thuiswerkplekken.

Loods60

Loods60.nl is het adres voor gebruikt kantoor- en projectmeubilair. Loods 60 beschikt over een groot assortiment aan onder andere gebruikte bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, vergadertafels, roldeur- en ladekasten.

Designstore

Designstore.eu biedt u een breed assortiment van betaalbaar tot exclusief design meubilair, verlichting en accessoires en zijn officieel dealer van merken als; Knoll, Kartell, Mitab, Northern Lighting en Bent Hansen.

Your Office Chair

Yourofficechair.nl is de specialist op het gebied van bureau-, vergader- en kantinestoelen. Wij bieden uitsluitend kwaliteit stoelen van merken als Herman Miller, Giroflex, Humanscale, Viasit, Bent Hansen en Mitab.

I Work At Home

I Work At Home bied u een arsenaal aan mogelijkheden om uw ultieme thuis-werkplek te creëren. Met merken zoals; Kartell, Herman Miller, Alki, WEWOOD, Wize, Alias en Bent Hansen bieden wij een breed assortiment van betaalbaar tot exclusief design.