Herman Miller Embody | Designstore

Herman Miller Embody

€ 1.813,79 € 1.451,03 Excl. BTW: € 1.199,20
Herman Miller Embody bureaustoelProductomschrijving: De Embody bureaustoel van Herman Miller brengt een nieuwe standaard voor fysieke en mentale gezondheid op de werkplek. De stoel zorgt ervoor dat j...

Stel samen:


Herman Miller Embody bureaustoel

Productomschrijving:

De Embody bureaustoel van Herman Miller brengt een nieuwe standaard voor fysieke en mentale gezondheid op de werkplek. De stoel zorgt ervoor dat je brein van meer zuurstof wordt voorzien en je gezondheid verbetert. Een reeks innovaties maken dit mogelijk.De rugleuning past zich aan op de unieke curve van de wervelkolom, zodat men vrij en natuurlijk kan bewegen. Door de smalle rugleuning hebben de armen meer ruimte om te bewegen. De borstkas wordt geopend waardoor de longen meer zuurstof opnemen. Bij de uit drie lagen bestaande zitting zorgt de pixelmatrix voor een continue herverdeling van het gewicht. De stoel verlicht de druk op elk drukpunt van het lichaam. Je voelt je comfortabeler en alerter.

Levertijd:

De levertijd van dit product bedraagt ongeveer 4-6 weken. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, zullen wij dit direct in gang zetten. Tot aan de dag van levering wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over de status van de order.  

Andere mogelijkheden:

Mocht u meer informatie willen ontvangen over dit product, of als u geïnteresseerd bent in andere aantallen / mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Heeft u een vraag of wilt u een offerte van... Herman Miller Embody?