Herman Miller Sayl | Designstore

Herman Miller Sayl

€ 723,58 € 615,04 Excl. BTW: € 508,30
Herman Miller Sayl bureaustoelProductomschrijving:Minder onderdelen, minder materiaal en toch alles wat een goede stoel moet zijn. Dat is de achterliggende gedachte van Herman Miller designer Yves Béh...

Stel samen:


Herman Miller Sayl bureaustoel

Productomschrijving:

Minder onderdelen, minder materiaal en toch alles wat een goede stoel moet zijn.

Dat is de achterliggende gedachte van Herman Miller designer Yves Béhar geweest. Een goed ontwerp, gezonde ondersteuning en een aantrekkelijke prijs. Dat zijn de 3 beste eigenschappen van de Herman Miller Sayl. Door op slimme wijze eenvoudige materialen te transformeren, is de Sayl voor iedereen toegankelijk  geworden.

Sayls frameloze 3D intelligent-rugleuning laat bewegen en vormt een gezonde balans tussen vrijheid en ondersteuning. De elastomeerstrengen verschillen in dikte en spanning om meer ondersteuning te bieden in overgangsgebieden langs de wervelkolom en minder op alle andere plekken om volledige zitbewegingen aan te moedigen.

Levertijd:

De levertijd van dit product bedraagt ongeveer 4-6 weken. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, zullen wij dit direct in gang zetten. Tot aan de dag van levering wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over de status van de order.  

Andere mogelijkheden:

Mocht u meer informatie willen ontvangen over dit product, of als u geïnteresseerd bent in andere aantallen / mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Heeft u een vraag of wilt u een offerte van... Herman Miller Sayl?