Herman Miller Mirra2
    20% OFF
    herman miller mirra 2
    -20%

Herman Miller Mirra 2

€ 1.305,59 € 1.044,47 Excl. BTW: € 863,20
Herman Miller Mirra 2 bureaustoelProductomschrijving:De Mirra 2 beweegt met u mee, de bureaustoel wordt één met uw lichaam. De rugleuning en de zitting passen zich direct aan u aan, zodra u gaat zitte...

Stel samen:


Tags: herman, miller, mirra2, bureaustoelen

Herman Miller Mirra 2 bureaustoel


Productomschrijving:

De Mirra 2 beweegt met u mee, de bureaustoel wordt één met uw lichaam. De rugleuning en de zitting passen zich direct aan u aan, zodra u gaat zitten. Met dynamische netbespanning die reageert op uw kleinste bewegingen en simpele, intuïtieve instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, vormt de Mirra 2 een balans tussen direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp.


Dankzij een nieuwe methode om een stof te verenigen met rug van polymeer, wat een dynamische structuur oplevert, is de zeer responsieve Butterfly back het resultaat van de vernieuwde Mirra 2. De Butterfly Back is geventileerd om uw zowel koel als ondersteund te houden, hoe actief u ook bent. Binnen deze rugleuning optie is de passieve Posturefit-lendensteun geïntegreerd. De lendensteun voorkomt verslapping en houdt uw wervelkolom in balans.


Levertijd:

De levertijd van dit product bedraagt ongeveer 4-6 weken. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, zullen wij dit direct in gang zetten. Tot aan de dag van levering wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over de status van de order.  


Andere mogelijkheden:

Mocht u meer informatie willen ontvangen over dit product, of als u geïnteresseerd bent in andere aantallen / mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Kleur
Wit Wit
Zwart Zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Heeft u een vraag of wilt u een offerte van... Herman Miller Mirra 2?